Sing gently as one

Mijn kerstwens voor 2020:

Graag had ik met jullie willen zingen, graag had ik Kerst gevierd met mijn familie in Duitsland, graag zou ik onbevangen willen omhelzen en vrijuit op stap willen gaan. Het kan allemaal niet. Deze tijd vraagt zo iets anders van mij dan ik gewend ben. Ik kan me verzetten en in de weerstand gaan. Nee, dat doet me geen goed…. Ik voel alleen dat ik kan verzachten, en nog eens verzachten, om zo diep van binnen de verbinding te blijven voelen met iedereen en alles om me heen, echt alles, ook de narigheid.

Naar aanleiding van de lockdown heeft Eric Whitacre zo’n 5 maanden geleden een stuk gecomponeerd Sing gently voor virtueel koor. Uiteindelijk deden er zo’n 17,5 duizend zangers aan mee uit 129 landen. Ik vind het prachtig. Luister maar, vooral naar het gently…. en nog eens gently, always …. ppff, mooi om dat de wereld te geven!
Sing gently as one. We mogen niet veel in deze tijd, maar wellicht ontvangen we zachtjes, gently ons grootste kado.

Ik hoop jullie in 2021 weer te zien!
Liefs, Andrea✨

Druk op de afbeelding om te luisteren:

May we sing together, always.
May our voice be soft.
May our singing be music for others
and may it keep others aloft.

Sing gently, always.
Sing gently as one.

May we stand together, always.
May our voice be strong.
May we hear the singing and
May we always sing along.

Eric Whitacre

Let op: WereldZangOchtend op 3 juli geannuleerd wegens Corona

Holler Box
Scroll naar top