Zangweekend Savita

Savita is een spiritueel/gezondheidscentrum bij Winterberg, Duitsland, zo’n 300 km vanaf Utrecht. Het grote complex ligt prachtig in een bosrijk wandelgebied. Het is een fijne plek om te wandelen, te ontspannen, te praten, te zijn…en te zingen!

Laat je een weekend lang meenemen in verbindende samenzang, waar je hart van opent en je geest tot rust komt. Zoals je van mij kent put ik uit de rijkdom van traditionele en spirituele liederen rond de hele wereld, waar we onze eigen twist aan geven. Telkens weer vanuit een andere invalshoek: eenvoudig eenstemmig, meerstemmig, met zo nu en dan ruimte voor stemexpressie en improvisatie, meditatief zingen en verdieping in klank. Het weekend is voor iedereen toegankelijk ongeacht zangervaring. Het gaat niet om mooi zingerij maar om de beleving erachter. En toch zingen we altijd weer prachtig 🙂

We starten ‘s ochtends met een ademworkshop en een yogales voor wie wil. Daarna een zangworkshop met elke dag een andere invalshoek. De middag is vrij om de omgeving te verkennen en te genieten van de mooie natuur. Na het avondeten zingen we nog weer voor een uurtje, rustig of uitbundig, al naargelang de stemming vd groep.

Je overnacht in een eenvoudig ingerichte 1p kamer met eigen douche/toilet en balkon. Het weekend is inclusief thee en koffie gedurende het hele verblijf en 3 heerlijke (vega-) maaltijden per dag.

Aankomst op vrijdag in de middag. We starten het weekend met de gezamenlijke avondmaaltijd gevolgd door een zangworkshop ter kennismaking. Op maandag sluiten we af met een mooi ochtendprogramma met adem, yoga en zang en een aansluitende lunch.

Binnenkort vind je hier nadere info en het dagschema. Hou de site in de gaten.

Aanmelding Zangweekend Savita

Let op: WereldZangOchtend op 3 juli geannuleerd wegens Corona

Holler Box
Scroll naar top